Første mann ut

Oppdatert: 20. May 2013

Danny Simpson blir første spiller som forlater klubben etter endt sesong.

Newcastle United-forsvarer Danny Simpson har bekreftet at han forlater St James’ Park ved sesongslutt. Høyrebackenstår uten kontrakt til sommeren, og ser ut til å forlate Newcastle etter fire år i klubben.

Simpson har kun spilt 19 kamper i Premier League denne sesongen, etter å ha fått skader på både tå og hamstring. Med klubbens signering av Massadio Haidara og Mathieu Debuchy i overgangsvinduet, vil Simpson ikke bli tilbudt en ny avtale i Nord-Øst.

På spørsmålet om han forventet å forlate Newcastle i sommer, innrømmet Simpson at han trolig ville være på vei ut døra.

– Jeg tror det ser sånn, dessverre. Vi har hatt våre samtaler og det er ingen dårlige følelser mellom oss. Jeg har gitt alt mens jeg har vært her i klubben. Men det er bare en av de tingene som skjer i fotballverden. Jeg vil definitivt savne klubben og har tross alt vært her i en stor del av karrieren min og elsket hvert minutt av det, sier Simpson til TalkSport.

Simpson sier følgende i en kommentar etter kampen mot Arsenal søndag:

– For en dag. Jeg følte meg så stolt over å være på banen med min lille prinsesse i dag. Det var en følelsesmessig opplevelse jeg aldri vil glemme. Jeg vil bare gi en massiv takk til alle Newcastle-fans som har støttet meg i mine fire år i klubben. Dere vil alltid ha en plass i mitt hjerte. Jeg har elsket hvert minutt av oppholdet fra dag èn, så nok en gang takk Newcastle og Toon Army. Jeg vil aldri glemme da vi slo Sunderland 5-1, comebacket mot Arsenal, der vi klarte 4-4 eller da vi vant Championship.

You must be logged in to post a comment Login