Skal ha mottatt bud på Cisse

Oppdatert: 31. May 2013

Men Newcastle krever langt mer enn budet på drøye 135 millioner.

Russiske Anzhi Makhachkala har vært sterkt linket til Papiss Cisse de siste dagene. Men ryktene skal ha det til at klubben blir nødt til å komme opp med langt mer enn de 18 millionene euroene de har bydd for å friste Newcastle til å selge Papiss Cisse. Anzhi skal ettersigende være ivrige etter å hente senegaleseren etter at han registrerte seg i scoringsprotokollen da de møtte Newcastle i Europa League denne sesongen.

 

Bud på 135 millioner

Den russiske avisen Izvestia melder at milliardær-klubben er klar til å tilby 18 millioner euro, eller drøye 135 millioner kroner, for å sikres seg hans tjenester. I tillegg skal klubben være villig til å gi Cisse rundt £ 50.000 i uken i lønn, og håper at sjansen til å oppleve en ny sesong med europeisk fotball skal lokke spissen til Russland. Men Anzhi skal ikke være den eneste som er interessert i Cisse.

– Flere russiske klubber har vist interesse for Papiss på samme tid, men jeg ønsker ikke å nevne navn på de andre klubbene, sier Cisses agent Nickolay Guido.

 

Selger hvis prisen er riktig

Newcastle-eier Mike Ashley har tidligere uttalt at han ikke er motvillig til å selge spillere hvis prisen er riktig, som det var med Andy Carroll i januar 2011, da Liverpool tilbudt en svimlende £ 35m for den engelske landslagsspilleren. Men ryktene skal ha det til at at den russiske klubben må bla opp langt mer enn de 135 millionene for å få Magpies til å selge Cisse, som har fire år igjen av sin kontrakt.

You must be logged in to post a comment Login