Fordømmer verbale angrep

Oppdatert: 17. March 2012

Alan Pardew har omtalt verbale angrep rettet mot Danny Simpson på Twitter som skammelig. Høyrebacken var gjenstand for massiv kritikk etterfulgt av en mindre heldig kamp mot Arsenal mandag kveld.

Simpson var skadet
Newcastle-sjefen tar den tidligere Man Utd-spilleren i forsvar når han går ut offentlig og fordømmer enkelte supporteres oppførsel. Simpson har sett seg nødt til å deaktivere kontoen da en del av hans følgere rettet mishagsytringer mot det man mente var en spiller ute av posisjon på Arsenals scoring på overtid.

Nå har Alan Pardew imidlertid fått nok av denne typen sjikane og mener laget aldri hadde vært der man befinner seg uten mannen med blant annet fem redninger på streken.

Laglederen uttalte til Chronicle: – De har misforstått fullstendig – mannen var skadet.

Pardew fortsatte: – De som står bak, burde visst bedre.

Ikke bare Danny som er utsatt
Dessverre er det flere av dagens Newcastle-spillere som blir utsatt for hets gjennom sosiale media. Gabriel Obertan og James Perch har også vært målskiver for relativt tungt skyts fra uventet hold.

– Man ser at besluttsomheten er til stede hos spillerne, uttalte Pardew.

Den tidligere West Ham-treneren er enig i at laget er inne i en nedgående formkurve, men at man jobber hardt for å komme tilbake på riktig spor.

– Vi kjemper i alle dueller og kjemper for våre liv, men vi spiller ikke akkurat «champagnefotball» for tiden.

Avslutningsvis forteller 50-åringen at denne trenden fort kan snus: – Vi må inn i et høyere gir for å få ting til å gå vår vei.

You must be logged in to post a comment Login