Pardew hyller Ben Arfa

Oppdatert: 16. March 2012

Alan Pardew uttaler nå til nufc.co.uk, at midtbaneelegant Hatem Ben Arfa er i ferd med å bli en mer anvendelig spiller, og er i ferd med å ta mer defensivt ansvar.

Pardew hyller Ben Arfa for måten han er ferd med å jobbe for laget, og utfylle alle sine oppgaver under managerens system. Siden et fantastisk mål mot Everton i hans debutkamp i fjor, har Ben Arfa vist seg som en potensiell nøkkelspiller for klubben, men har slitt med å passe inn i Pardew sitt system.

Men franskmannen fikk sjansen fra start i forrige kamp mot Arsenal, og visste seg tilliten verdig. Ikke bare ved å score sitt fjerde mål for sesongen, men også med hardt arbeid, og vilje til å jobbe defensivt.

Det kan bety at Hatem Ben Arfa blir å finne i startelleveren i neste Premier League kamp mot Norwich, forøvrig en kamp Newcastle bør vinne, dersom håpet om spill i Europa fortsatt skal leve. Andre vil kanskje mene dette er et PR stunt fra Pardew sin side, for å få Ben Arfa til å bli i klubben også neste sesong.

Franskmannen har blitt linket bort av klubben i det siste, på grunn av manglende spilletid. Ben Arfa ble i sin i Marseille regnet som en av Frankrikes aller største fotballtalenter, og en mann av hans kaliber, bør ikke slite benken.

Ifølge ryktene er det likevel stor sjans for å finne Hatem i startelleveren mot Norwich, selv om Papiss Demba Cisse skulle få sjansen fra start. Noe som kan bety benketilværelse for innlegsvegrede Jonas Gutierrez eller stadig underpresterende Gabriel Obertan.

Hva mener du? Diskuter kampen, eller Hatem Ben Arfa i vårt forum.

twitter: @localhero85

You must be logged in to post a comment Login