Før kampen: Sheffield Wednesday – Newcastle

Oppdatert: 30. July 2014

– En fin mulighet for noen av de yngre spillerne i stallen.

Onsdag 30. juli

Treningskamp – Hillsborough Stadium

Kampstart: 20:45 (norsk tid)

I dag reiser Alan Pardews menn sørover til sin fjerde kamp i sommerens oppkjøring. Kveldens motstander har ikke Newcastle møtt siden 2009/10-sesongen, da lagene endte i hver sin ende av Championship. Siden den gang har Sheffield Wednesday lykkes i å rykke opp igjen, og unngikk nedrykk med et nødskrik forrige sesong.

For de som måtte glede seg til å bli bedre kjent med Newcastles nyervervelser blir nok kampen en skuffelse. I går uttalte Pardew nemlig følgende: “Ettersom vi akkurat har returnert fra New Zealand, trenger flere av spillerne litt hvile. Onsdag blir derfor en fin mulighet for noen av de yngre spillerne i stallen.” Med åtte kamper presset inn i den kommende måneden, bør dette kunne være en forståelig avgjørelse for de fleste.

Hvilke av de yngre spillerne som får prøve seg er imidlertid veldig usikkert. 18 år gamle Rolando Aarons spilte for eksempel 115 minutter i New Zealand, og også spillere som Adam Armstrong og Massadio Haïdara fikk rikelig med spilletid. Tim Krul, Daryl Janmaat, Cheick Tioté, Rémy Cabella og Moussa Sissoko, som alle har hatt ferie etter VM-deltakelsen, vil heller ikke inkluderes i kampen.

Som i alle tidlige treningskamper er det tilnærmet umulig å tippe lagoppstillingen, men vi prøver oss likevel.

4-3-3: Woodman; Ferguson, Satka, Streete, Yanga-Mbiwa; Abeid, Bigirimana, Campbell; Ameobi, Pérez, Vučkić

You must be logged in to post a comment Login