Før kampen: Newcastle – Swansea

Oppdatert: 18. April 2014

Lørdagens oppgjør på St. James’ Park er av størst betydning for gjestene.

Lørdag 19. april

Premier League – St. James’ Park

Kampstart: 16:00

Dommer: Chris Foy

 

Med fire kamper igjen er sesongen praktisk talt avgjort for Newcastle. En knallsterk høstsesong, og en udugelig vårsesong resulterer i en rundt midten av tabellen, og det er lite å gjøre med det nå. For Swansea derimot, gjenstår mye spenning. Tre poeng skiller waliserne og Fulham på nedrykksplass. Gary Monks menn har dessuten bare fått med seg fem poeng fra de siste åtte kampene, og bør derfor være lystne på å utnytte Newcastles dårlige form.

For Newcastle viser de fire foregående kampene null poeng og like mange mål, og mange ser på skaden til Loïc Rémy som den viktigste årsaken til måltørken. Heldigvis tyder mye på at franskmannen vil rekke lørdagens oppgjør. Med sine tolv mål har hurtigtoget dobbelt så mange som nestemann på lista over dagens Newcastle-spillere.

TILBAKE: Loïc Rémy returnerer trolig etter seks uker med skade.

En annen franskmann som kan rekke lørdagens oppgjør er Mathieu Debuchy. Høyrebacken har trent i snart to uker, men er likevel ikke fullstendig friskmeldt. En test lørdag formiddag vil avgjøre om han erklæres spilleklar. Det samme gjelder Moussa Sissoko, men sannsynligheten for at muskelbunten spiller er svært liten.

Chico Flores uteblir for Swansea etter at han pådro seg et rødt kort i forrige ukes møte med Chelsea. Av skader er Michus ankel det eneste som er verdt å rapportere om, men det ser ut til at den spanske måljegeren blir å finne i Monks startellever.

 

Antatte startellevere

Newcaste United (4-4-2): Krul; Debuchy, Williamson, Coloccini, Dummett; Ben Arfa, Anita, Tioté, Gouffran; Rémy, Cissé

Swansea AFC (4-2-3-1): Vorm; Rangel, Williams, Amat, Davies; Shelvey, Britton; Dyer, Michu, Routledge; Bony

You must be logged in to post a comment Login