Fjerner Wonga-logoen fra draktene

Oppdatert: 14. November 2014

Kredittselskapet Wonga har inngått avtale med Newcastle om å fjerne logoen fra draktene.

Avtalen gjelder barnedraktene og treningsutstyr til de yngste. På grunn av den fremtidige produksjonsavtalen kredittselskapet har, vil fjerningen av logoen bli iverksatt i 2016/17-sesongen.

Wongas nye styreformann, Andy Haste, sa i juli at han ville se på selskapets markedsføring. Nyheten om logofjerningen kommer som et direkte resultat av evalueringen. Haste har sagt han ønsker å sikre at markedsføringen ikke appellere til de helt unge.

Som et ansvarlig selskap fjerner vi logoen fra barnedraktene og treningsklærne i tro på at dette er det riktige å gjøre. Vi setter pris på klubbens støtte i denne saken, sier Wongas markedsdirektør, Darryl Bowman.

Administrerende direktør i Newcastle, Lee Charnley, sier klubben forstår og respekterer Wongas avgjørelse, og er glad for å støtte deres valg.

Newcastles avtale med Wonga har tidligere skapt uro i klubben. Spesielt reagerte Papiss Cisse, som mente hans muslimske tro var i strid med det kredittselskapet stod for. Han gikk til slutt likevel med på å bruke drakten, etter en lengre diskusjon med klubben.

 

You must be logged in to post a comment Login