Favorittene til å ta over etter Pardew

Oppdatert: 29. December 2014

Det ser mer og mer ut som at Mike Ashley må finne seg en ny manager, da Pardew virker som å bli klar for Crystal Palace i nær fremtid.

Bookmakerne er de som gir et klart bilde av hvem som eventuelt blir ny manager om Alan Pardew forsvinner. TAN gir deg noen av bookmakerne sine favoritter.

Tony Pulis. Fjorårets vinner av Årets Manager-prisen, etter å ha reddet nettopp Crystal Palace fra nedrykk, er bookmakernes foreløpige favoritt. Han var i en årrekke manager for Stoke, og er godt kjent for en veldig direkte spillestil.

Frank de Boer. Den nåværende Ajax-manageren har tidligere uttalt at Newcastle er en “sovende gigant”. Han skal være både billig i drift og glad i egenutviklede spillere, så i den forstand er han muligens et godt valg for Mike Ashley. Agenten hans uttalte tidligere i dag at han ikke vil forlate Ajax midt i sesongen.

Tim Sherwood. Gjorde det helt OK som en korttidsløsning for Spurs i fjor, og skal ha en offensiv fotballfilosofi. Er derimot ikke så veldig erfaren som manager. Kommer mest sannsynlig til å ta med seg Newcastle-legenden Les Ferdinand i trenerteamet.

Steve Bruce. Hull-manageren sliter for øyeblikket med Hull, som er det dårligste laget i Premier League i kalenderåret 2014. Har også en fortid som manager for Sunderland, som kan være problematisk. Ledet derimot Hull til FA-cup finalen i fjor, og har sagt at han angrer på at han ikke sa ja til tilbudet til Newcastle for noen år siden. Skal visst nok ha et veldig godt forhold til Graham Carr.

Ally McCoist. Skotten som nettopp har fått sparken i Rangers, som Ashley har en del aksjer i. Får fremdeles betalt av Rangers, så ryktes om at Ashley vil ha han til å jobbe for pengene.

Peter Beardsley og John Carver er også aktuelle. Mange av Ashley sine ansettelser er av folk han allerede kjenner, og så det kan være aktuelt å rekruttere internt.

You must be logged in to post a comment Login