Daily Mail: Pardew er klar

Oppdatert: 29. December 2014

Den britiske avisen melder at klubbene er enige om overgangssummen for Alan Pardew.

To millioner pund skal være prisen Crystal Palace skal betale for å hente Alan Pardew til Crystal Palace. Manageren, som har familie i London og pendler til Newcastle, skal ha gått med

Alan Pardew har tidligere spilt for Crystal Palace. Ifølge Daily Mail er han nå klar som manager.

Alan Pardew har tidligere spilt for Crystal Palace. Ifølge Daily Mail er han nå klar som manager.

på en kontrakt som gir ham en årslønn på inntil to millioner i året. Ingen av klubbene har klokken 20.30 mandag kveld gått ut med dette offisielt.

Daily Mail hevder også å vite at Pardew skal være klar til å signere en avtale som strekker seg over fire år med London-klubben. Pardew spilte selv 128 ligakamper og scoret åtte mål for Palace fra 1987 til 1991. Han ble sammen med Mark Bright, Gary O’Reilly og Andy Gray kjent som klubbens “fab four”.

Les også: – Newcastle og Palace er i samtaler

Prisen skal opprinnelig ha vært fem millioner pund for å kjøpe fri manageren. Newcastle-eier Mike Ashley skal ha gått med på å senke denne til to millioner pund, da Pardew gjorde det klart at han ønsket seg hjem til London.

Les også: Peter Beardsley tar over?

Newcastle-manageren sørget selv for at ryktene for alvor skjøt fart, da han ikke møtte opp på pressekonferansen i etterkant av kampen mot Everton søndag. 53-åringen har opplevd massivt press fra supporterne i høst, etter sviktende resultater, men kritikken roet seg etter at situasjonen bedret seg. Likevel har den harde kjernen av supporterne holdt frem med ropene for å få Pardew ut av klubben.

Vi følger situasjonen videre utover kvelden.

You must be logged in to post a comment Login