Europa må vente på Ben Arfa

Oppdatert: 22. August 2012

En etterhengende suspensjon fra 2010 fører til at Newcastlefansen må vente enda noen uker før de får se Hatem Ben Arfa i Europacupen.

Vår tekniske juvel har ikke spilt i Europa i cup-sammenheng siden han forlot Marseille i 2010. Dermed henger fortsatt suspensjonen fra det franske lagets kamp for 2 år siden igjen. På grunn av dette vil Ben Arfa miste både de to kampene mot Atrimitos, samt en eventuell første kamp i gruppespillet.

Sjansene er store for at franskmannen uansett hadde fått hvile etter en krevende sesongstart mot Tottenham. Det er derfor ingen krise at Ben Arfa blir automatisk ekskludert fra troppen som reiser til Hellas. Derimot vil det bli spennende å se hvilken kamp midtbanejokeren må stå over i en eventuell første runde av gruppespillet.

Newcastle er forventet å stille med et tilnærmet B-lag når de i morgen møter fjorårets fjerdeplass i Hellas. Men i følge blant andre tidligere Newcastle-profil, Nikos Dabizas, har engelskmennene lite å frykte i kampen om avansement til gruppespillet. Grekeren mener det skal nærmest et mirakel til for at Newcastle ikke går videre i cupen.

 

You must be logged in to post a comment Login