– En enorm overgang for meg

Oppdatert: 28. July 2015

Adam Armstrong leies ut til Coventry City.

Adam Armstrong går på lån til League One-klubben på en seks måneders avtale (frem til 16. januar). Det har lagt i kortene siden forrige sesong at klubben har ønsket å leie ut angriperen til en klubb som kan tilby spilleren jevnlig førstelagsspill. John Carver fortalte den gang at den engelske U-landslagsspilleren ville blitt lånt ut om ikke Newcastle hadde hatt så enorme skadeproblemer i troppen. Den gang var Bolton Wanderers og Nottingham Forest blant klubber som ønsket å hente spilleren på lån.

Coventry-trener, Tony Mowbray, er tydelig fornøyd etter å ha forsterket klubbens angrepsrekke med Newcastle-talentet.

– Adam er en angriper vi har jaktet gjennom sommeren, og han er en spiller som vi er veldig spente på. Han har et fantastisk øye for mål og hans bevegelser i feltet gjør tilværelsen tøff for forsvarerne.

– Det er også et viktig steg for utviklingen hans, og han trenger førstelagsspill for å utvikle seg som spiller, så dette er en stor mulighet i hans karriere.

– Vi har ønsket å tilføre kvalitet til angrepsrekken vår denne sommeren, og tross hans unge alder, så tror jeg at Adam vil gi oss en fantastisk valgmulighet [i angrep] denne sesongen.

Adam Armstrong uttaler i sitt første intervju som Coventry-spiller at han lover å gi hundre prosent i hver eneste kamp han spiller for de lyseblå, og at overgangen har enorm betydning for karrieren hans.

Hvorvidt det er signeringen av Mitrovic som alene gjør at Newcastle ønsker å sende Armstrong på utlån vites ikke. Kanskje den unge engelskmannen måtte avgi en plass for en snarlig innkommende angriper? Charlie Austin linkes hvertfall stadig til Newcastle …

 

You must be logged in to post a comment Login