Duo kan signere denne uken

Oppdatert: 04. June 2017

Newcastle er i forhandlinger vedrørende midtstopperduoen Ruben Semedo og Florian Lejeune. Rapportene tyder på at begge er nær en overgang.

Sporting CP-spilleren Ruben Semedo ryktes å ha blitt enig med Newcastle om de personlige betingelsene. Klubbene har til gode å komme til enighet om overgangssummen, men partenes avstand skal ikke være all verden. Ifølge rapportene skal Sporting CP ønske å avgjøre portugiserens fremtid i løpet av denne uken. Det er imidlertid flere klubber som har 23-åringen i kikkerten.

Det var lørdag kveld at ryktene om at Florian Lejeune nærmet seg en overgang til Newcastle ble skikkelig hete. Ifølge The Mirror, som er Newcastle Uniteds offisielle samarbeidspartner, blir det hevdet at franskmannens utkjøpsklausul er aktivert av The Magpies. Prisen skal være på 8,7 millioner pund. Dersom 26-åringen ønsker å gjennomføre overgangen, bør han derfor kunne bli klar i løpet av denne uken. De personlige betingelsene vil ikke bli noe problem, ettersom han vil heve en vesentlig høyere i Newcastle enn hva han per dags dato gjør i SD Eibar. Problemer kan imidlertid oppstå dersom flere klubber aktiverer spillerens klausul.

Flere defensive spillere i kikkerten
The Mirror melder også at Benitez skal være higen på å få i orden en overgang for Arsenals venstreback Kieran Gibbs. Arsenal skal kreve 15 millioner pund for engelskmannen, men det skal ifølge avisen ikke ha skremt bort spanjolens interesse i spilleren. I tillegg, som TAN har nevnt tidligere, skal Newcastle vurdere å hente sisteskansen Willy Caballero. Argentineren blir kontraktsløs neste måned når kontrakten hans med Manchester City utløper. Benitez rapporteres å være på utkikk etter en rutinert burvokter, noe den snart 36 år gamle argentineren utvilsomt kan tilby. Foruten defensive spillere, håper Benitez at Chelsea-juvelen Tammy Abraham blir utlånt til klubben denne uken. Spissen scoret 26 mål for Bristol City forrige sesong!

You must be logged in to post a comment Login