Dummett truet på livet!

Oppdatert: 22. May 2014

Newcastles walisiske forsvarspiller Paul Dummett har mottat drapstrulser på nettsammfunnet twitter, etter at nyheten om 

at Luis Suarez kan  stå i fare for å miste VM, grunnet en kneoperasjon denne uken.

Grunnen til at Dummett får skylden for dette, er at det var han som sto for taklingen som gjorde at Luis Suarez pådro seg en skade i den avsluttende rundekampen i Premier League, mellom Liverpool og Newcastle. Det er Uruguays fans som står for truslene. En av twittermeldingene skal ha uttrykt at Dummett ville møte en kule dersom han noensinne skulle besøke Uruguay.

Dummett selv har ikke uttalt seg om saken, som sannsynligvis videresendes myndighetene for videre etterforskning. Ved lignende saker har tidligere trusler ført til dom og fengselstraff, som foreksempel i rasismehetsen mot tidligere Liverpool spiss Stan Collymore, og trusler mot Arsenals Jack Wilshere. Mange tenker ikke over konsekvensene av sine ytringer på twitter, men trusler via sosiale medier straffes på lik linje med alle andre trusler. Skrevne trusler er også selvfølgelig langt lettere å bevise enn muntlige.

Det hevdes også at Suarez pådro seg skaden som førte til operasjon på trening med sitt landslag, noe som i såfall gjør situasjonen enda mer håpløs. Suarez selv har bedt sitt lands fans om å roe seg ned, og ikke la frustrasjonen gå utover unge Dummett.

Det røde kortet Dummett mottok for taklingen har senere blitt trukket tilbake, da reprisene viser at engelskmannen går inn i en ren 50/50 takling mot Suarez.

twitter: @localhero85

You must be logged in to post a comment Login