Disse 9 forsvinner

Oppdatert: 23. May 2014

Newcastle har gått ut med hvem som garantert forsvinner ut dørene før neste sesong.

Mens spenningen rundt hvem som kommer inn på St James’ Park før neste sesong stiger, har klubben fredag sluppet navnene på ni som garantert ikke blir å se i klubben neste sesong.

Det er nå endelig avklart at Shola Ameobi ikke vil få ny kontrakt. Det var lenge snakk om at spissen hadde fått tilbud om ett ekstra år i Newcastle, men han skal ha avslått tilbudet og vil nå i stedet forlate de svarte og hvite.

Det samme gjelder innlånte Luïc Remy og Luuk de Jong, som begge returnerer til sine moderklubber. I tillegg ble det tidligere i uken klart at Dan Gosling vil forsvinne til Bournemouth, mens Conor Newton vil utvikle seg videre i Rotherham.

Av de yngste er det nå offisielt at Michael Richardson, Steven Logan, Brandon Miele og Jonathan Michell er frigitt fra sine kontrakter med Newcastle.

– Jeg vil rette en stor takk til alle spillerne for innsatsen de har gjort, og en spesiell takk til Shola Ameobi som har lagt ned en enorm innsats for klubben, sier Pardew etter offentliggjøringen.

Spilleren selv er takknemlig for opplevelsene han har hatt.

– Jeg ønsker å takke supporterne som alltid har vært fantastiske, og jeg håper å en dag kunne komme tilbake til Newcastle i en eller annen rolle, sier Ameobi.

 

You must be logged in to post a comment Login