Douglas-dealen død?

Oppdatert: 28. August 2012

FC Twentes brasilianske midtstopper Doulgas har lenge vært i Newcastles søkelys. En overgang kan de likevel glemme ifølge spillerens egen agent.

Vel vel, brasilianer og brasilianer. Spilleren selv oppfyller nå EUs krav til statsborgerskap og Douglas vil etter all sannsynlighet om litt  være kvalifisert til å spille for det Hollandske landslaget.

Interessen rundt midtstopperen har vært stor gjennom hele overgangsvinduet og han har vært særlig linket til Newcastle, Fulham og West Ham. Flere nyhetskilder meldte forrige uke at spilleren var på vei til London for en medical før en overgang til Fulham. Dette har blitt kategorisk avvist av spillerens agent Da Silveira.

Ifølge agenten er Douglas mer enn lykkelig med å bli værende i Nederland og avviser noe som helst kontakt med andre klubber. Da Silveira insisterer også på at midtstopperen vil være på banen når Twente møter Bursaspor i Europa League-kvalikk torsdag kveld.

Det er liten tvil om at Newcastle trenger forsterkninger i det bakerste leddet. Pardew har hatt begrenset suksess på dette feltet så langt, til tross for at den lovende Curtis Good er blitt hentet fra “down-under”.

På newutd.no egen avstemning er det også tydelig hva fansen vil ha!

 

Overgangsvinduet nærmer seg slutten og alle signaturer må ha tørket blekk innen midnatt, natt til lørdag.

 

 

You must be logged in to post a comment Login