Dobbelt benbrudd for Ben Arfa

Oppdatert: 04. October 2010

Gårdagens ulykksalige kamp mot Manchester City ble fullstendig overskygget av den forferdelige skaden til Hatem Ben Arfa. I går kveld ble det kjent at franskmannen hadde pådratt seg dobbelt brudd i leggen. I dag ble han operert ved et sykehus i Manchester. Operasjonen skal ha vært vellykket.

Klubben melder på sine nettsider i dag at Ben Arfa har brukket to bein i sin venstre legg, og at han ble operert i dag morges. Operasjonen var vellykket, og det forventes at Ben Arfa skal bli helt frisk etter skaden. Men det er på nåværende tidspunkt ikke mulig å si noe om hvor lang tid det vil ta. Manger Chris Hughton var trist for spilleren sin, men optimistisk med tanke på nyhetene fra sykehuset.

– Jeg er knust for Hatem. Å bli skadet på noe tidspunkt er ille nok, men å pådra seg en slik grusom skade som et dobbelt benbrudd er forferdelig for gutten. Etter å ha spilt bare en håndfull kamper for oss, scoret et fantastisk mål mot Everton, og gjort det veldig bra, er det grusomt og ødeleggende for Hatem, og for klubben. Alle guttene synes synd på han også. Jeg vet at mange av dem allerede har vært i kontakt med ham, for å høre om han er ok, og det er flott.

I tilegg er jeg veldig glad for å høre fra sykehuset at operasjonen i morges var vellykket og nå er det bare å hjelpe han tilbake til fitness. Hatem er en herlig gutt med bra karakter og mye vilje. Og ved hjelp av vårt medisinske team er jeg sikker på at han vil gjøre en full og hurtig bedring.

Hughton sier at han skal besøke Ben Arfa på sykehuset senere i dag, og beskjeden fra hele klubben er: “Get well soon”.

Toon Army Norway skriver under på denne, og ønsker Hatem god bedring, og håper at vi snart ser han på banen igjen.

You must be logged in to post a comment Login