Den utenkelige overgangen

Oppdatert: 26. April 2014

Kan bli første spiller som går fra Sunderland til Newcastle på 17 år.

Sunderlands midtbanespiller Jack Colback skal være kun detaljer unna å bli den første spilleren på 17 år som gjennomfører et klubbytte mellom Nord-Englands to største klubber. Ifølge Daily Mail vil Colback  forlate Stadium of Light når kontrakten hans går ut til sommeren, og flyttelasset skal etter sigende ikke kjøres langt.

Colback skal være svært nær en overgang fra Sunderland til Newcastle.

Samtaler om en overgang til Newcastle skal ifølge avisa være på et detaljstadium, med mange kilder innad i Sunderland meldende at en overgang til Tyneside nå bare er  formaliteter unna.

Colback, som ble født i Newcastle, knyttet seg til Sunderland allerede som 10-åring, og vil bli den første spilleren siden Lee Clarks overgang i 1997 til å gå fra den ene rivalen til den andre. Clark forlot den gang Newcastle til fordel for Sunderland.

Og nedrykkstruede Sunderland gjør seg klare til å miste flere enn den tidligere U-21-landslagsspilleren til sommeren. Trofaste Phil Bardsley skal være innstilt på å forlate klubben når hans avtale utløper ved slutten av sesongen, med West Ham og Fulham klare til å sikre seg spillerens signatur. Også Craig Gardner, som er i samme situasjon når det kommer til kontrakt, er forventet å forflytte seg til West Bromwich så fremt klubben holder seg i Premier League.

 

You must be logged in to post a comment Login