Bildet alle vil se

Oppdatert: 03. January 2013

Debuchy har skrevet under for fem og et halvt år.

Nufc.co.uk gikk torsdag ut med at den franske forsvareren Mathieu Debuchy var i Newcastle og gjennomgikk en medisinsk test. Høyrebacken befant seg også på tribunen under kampen mot Everton onsdags kveld, og Pardew håper nå at spilleren skal være klar til kampen mot Norwich 12. januar.

Torsdag kveld bekreftet Pardew overfor britiske medier at overgangen er fullført til en pris av 5,5 millioner pund, 2,5 millioner mer enn det Newcastle skal ha fått av overgangspengene for Demba Ba. I dag kom nyheten om at kontrakten på fem og et halvt år er signert.

– Jeg håper jeg kan tilføre noe godt til laget og hjelpe oss å komme høyest mulig i Premier League denne sesongen. Jeg vil gi alt for denne klubben, sier Debuchy til Sky Sports.

Manager Alan Pardew vil snart møte konsernsjef Derek Llambias og sekretær Lee Charnley for å diskutere spissalternativer, med Louis Remy som sterkeste kandidat til å komme til klubben.

Pardew er meget fornøyd med signeringen av januarvinduets første spiller, og ser fram til å få Debuchy på banen allerede neste helg.

– Han er ikke tilgjengelig nå på lørdag, men forhåpentligvis til neste helg. Høyreback er en sentral posisjon for oss å styrke, og forhåpentligvis har Debuchy den kvaliteten og erfaringen vi sårt trenger. Fordi det var blant annet det vi savnet mot Everton. Bare litt mer kvalitet og litt mer erfaring i viktige øyeblikk, så vil vi komme langt, sier Pardew i et intervju med BBC, og bekrefter samtidig at det kun er snakk om en medisinsk test og smådetaljer før den franske landslagsbacken signerer.

newutd.no kommer tilbake med mer om overgangen.

 

You must be logged in to post a comment Login