Deadline Day: Skjer det noe hos Newcastle?

Oppdatert: 01. September 2014

Dette er status når klokken er 18.15.

18.15:

Newcastle skal nå bruke de siste timene på å kvitte seg med Hatem Ben Arfa. Han har åpenbart kommet på kant med Pardew og klubben ønsker nok ikke å betale høy lønn til en spiller som ikke får spilletid. Lee Ryder skriver:

 

Yanga-Mbiwa har dratt til Roma og er sitert på at han er glad for å være i Roma og at han har snakket med Romas trener Rudi Garcia. Overgangen virker dermed å skje, men ingen av klubbene har bekreftet den enda.

Yanga-Mbiwa fotografert i Roma

Yanga-Mbiwa fotografert i Roma

 

Vil det komme en erstatter? En annen lokaljournalist, Mark Douglas, skriver at han ikke tror det:

 

15.00:

En overgang som virker å bli klar er Mapou Yanga-Mbiwa til Roma. Tidligere skrev vi at det virket det som Marseille var nærmest, men nå skriver flere troverdige journalister at han er på vei til Roma. Lee Ryder, journalist i lokalavisen The Evening Chronicle, skriver følgende på twitter:

  Som erstatter skal Manchester Citys Matija Nastasic være ønsket. Den 21 år gamle stopperen fra Bosnia er ønsket av flere klubber og BBC skriver at Newcastle sammen med Tottenham og Arsenal har forhørt seg om spilleren. Det skal i første omgang være snakk om et lån. Hatem Ben Arfas situasjon virker fastlåst og en overgang kan slik sett se sannsynlig ut. Imidlertid skal Ben Arfa ønske å bli Newcastle Til nå skal han ha avslått et lånetilbud fra Birmingham og for noen dager siden skal han også ha sagt nei til Besiktas.

  Vil det komme noen inn? Deadline Day har sjelden vært noen jubeldag for Newcastle-supportere og det kan virke som det ikke blir det i dag heller. Det var løse rykter om Defoe tidligere på dagen og det har lenge vært rykter om Lacazette fra Lyon. På Lee Ryder virker det ikke som disse overgangene er nærme:

 

En annen som har blitt nevnt er Danny Welbeck, men her skal Newcastle ikke være villige til å betale det som kreves for å låne han ut sesongen.

You must be logged in to post a comment Login