De Jong signerte seksårskontrakt

Oppdatert: 02. July 2014

Siem de Jong ble sent tirsdag kveld klar for Newcastle. 25-åringen har skrevet under på en seksårskontrakt.

Det er ikke kjent hva Newcastle betaler for den offensive midtbanespilleren, men britiske medier spekulerer i en sum på rundt 6 millioner pund. De Jong hadde ett år igjen av kontrakten sin. Siem de Jong har

Siem de Jong har signert en seks år lang kontrakt med Newcastle. Foto: Newcastle United

Siem de Jong har signert en seks år lang kontrakt med Newcastle. Foto: Newcastle United

vært kaptein på Ajax, og står med 57 mål på 168 kamper for klubben siden han kom dit i 2007.

– Det er stort å ha signert for Newcastle. Det er en stor klubb, og broren min fortalte meg mye fint om den, sa Siem de Jong til klubbens nettside da overgangen var klar.

– En stor mulighet

Den offensive midtbanespilleren håper å kunne fortsette som målscorer og playmaker også i Newcastle, og sier han ser fram til å spille for klubben.

– Å komme til Newcastle er en stor mulighet, og jeg kunne ikke si nei til å spille for en slik klubb i Premier League.

De Jong, som er storebror til tidligere Newcastle-spiller Luuk de Jong, går inn som en naturlig erstatter for Yohan Cabaye, som forlot Newcastle til fordel for PSG i januar i år. Og selv om Newcastle valgte å avslå tilbudet om å signere lillebror de Jong, har altså eldstemann takket ja til å bruke store deler av sin resterende karriere i klubben.

– Strålende fornøyd

Manager Alan Pardew hadde selv følgende kommentar etter at overgangen var offisiell.

– Vi er strålende fornøyd med å sikret oss Siem. Han vil tilføre oss intelligens offensivt og skape målsjanser, noe vi savnet mot slutten av fjorårssesongen. Dette en er massiv signering. Han kommer med mye erfaring, og jeg er sikker på at fansen vil like måten han spiller på.

 

 

You must be logged in to post a comment Login