Datoene er klare

Oppdatert: 14. August 2012

Trekningen er gjennomført og datoene for Newcastles kamper i fjerde kvalifiseringsrunde i Europacupen er nå klare.

Som de fleste fans sikkert har fått med seg, er det Atromitos FC som står på motsatt banehalvdel når våre svarte og hvite skal ut i Europa. Den greske klubben tar i mot våre engelske lads i Athen for første kamp 23. august. Avspark på Peristeri Stadium er satt til kl 19.00 norsk tid.

Returkampen spilles på Sports Direct Arena 30. august, med avspark 21.00 norsk tid.

Det greske laget som kom på fjerdeplass i fjorårets serie, endte 23 poeng bak seirende Olympiakos. For de som har hatt øyne og ører med seg i pre season, spilte Newcastle 1-1 mot nettopp den greske serievinneren for en måneds tid siden, etter at Steven Taylor scoret i sin første kamp siden skaden han pådro seg i desember.

Newcastles tidligere forsvarsspiller fra Hellas, Nikos Dabizas, mener engelskmennene står overfor en ren plankekjøring når de møter laget fra Athen.

– De må spille veldig dårlig og undervurdere motstanderen kraftig om det skal bli et overraskende resultat i disse kampene. Newcastle vil rett og slett være for sterke for Atromitos, sier vår tidligere midtstopper.

Sammenlagtvinneren av de to kampene vil gå videre til trekningen før gruppespillet i Europacupen starter. Trekningen vil skje fredag 31. august. La oss håpe det blir en helg med god grunn til å sprette champagnen.

You must be logged in to post a comment Login