Coloccini ute med skade

Oppdatert: 23. February 2016

Fabricio Coloccini kan være ute i opptil en måned ifølge The Mirror, etter å ha pådratt seg en skade i leggen på La Manga.

Coloccini har vært i hardt vær i det siste. Både prestasjoner og lederevner har blitt kritisert. Det har vært spekulert i om Steve McClaren er på vei til å ta fra argentineren kapteinsarmbåndet. Nyervervelsen Jonjo Shelvey var kaptein i treningskampen mot Lillestrøm, ettersom både Coloccini og Moussa Sissoko satt på benken.

Og det var etter kampen mot kanarifuglene at midtstopperen ble skadet. Laget hadde en felles nedjogging, og Fabricio Coloccini skal ha skadet leggen under dette.

Selv om argentineren havnet på skadelisten, er det forventet at flere vil returnere til troppen i nær fremtid. Jack Colback skal være veldig nær. I tillegg skal Siem de Jong, Vurnon Anita og Paul Dummet være aktuelle for turen til Britannia for å møte Stoke onsdag om én uke.

Chancel Mbemba må på sin side undersøkes nærmere, mens Papiss Cisse skal testes denne uken.

McClaren uttalte følgende om skadesituasjonen og treningsleiren:

– Vurnon (Anita) og Siem (de Jong) vil trene for fullt tirsdag, det samme med Jack Colback. Han var ikke 100%, så vi tok ingen sjanser med han. De vil trene denne uken, og være klare for de siste 12 kampene. Det har vært en kjærkomment avbrekk i nye omgivelser. Det var viktig å komme seg litt bort, sier

 

Ny kaptein?

Når ryktene om Coloccinis skade kom, tiltok ryktene om at midtstopperen ville miste rollen som kaptein. McClaren var fornøyd med responsen han fikk fra Shelvey mot Lillestrøm, og flere “eksperter” mener det vil være et riktig valg av McClaren.

Etter kampen skal visstnok Shelvey ha vært en av de som hevet stemmen i garderoben, og gjorde det klart at slike prestasjoner ikke er akseptabelt.

 

Hva synes du? Burde Colo miste kapteinsarmbåndet? Diskuter her

You must be logged in to post a comment Login