Campbell nærmer seg

Oppdatert: 30. August 2010

Sol Campbell nærmer seg full fitness. Nå er han kommet såpass langt, at det er tid for veteran-stopperen å ikle seg den sorte og hvite drakta for første gang. Ifølge flere lokale medier skal Campbell spille for reservelaget mot Sunderland i morgen kveld.

Campbell skal spille for Peter Beardsleys lag på Stadium of Light onsdag kveld, i det som er første skritt på veien mot St. James’ Park og debut for a-laget, som trolig kommer mot Blackpool 11. september, etter landslagspausen. Også Shola Ameobi, Peter Løvenkrands og Ryan Taylor kan være aktuelle for reservelagsspill, da Hughton ønsker å bedre disse spillernes fitness.

– Jeg ser frem til å ha Sol tilgjengelig. Han har allerede vist sine kvaliteter på trening, og han vil bli en stor ressurs for klubben, sier Hughton til Evening Chronicle. Forrige gang Campbell spilte i Premier League var for Arsenal mot Fulham i april, men han har ikke spilt en eneste kamp siden den gang, noe som har forsinket hans Newcastle-debut.

I tillegg meldes det at Andy Carroll muligens mister U21-landskampene mot Portugal og Litauen, på grunn av en vond ankel, som preget han i kampen mot Wolves lørdag.
– Andy fikk en smell i ankelen, og trente ikke på et par dager, men vi maktet å få han klar til kamp, selv om han kjente det mot slutten. Han har dratt på U21-landslagssamling, og de skal vurdere ankelen hans, sier Hughton.

You must be logged in to post a comment Login