– Fantastisk å være Newcastle-spiller

Oppdatert: 14. July 2014

– Det er fantastisk å endelig være Newcastle-spiller, sier Remy Cabella i en kommentar til klubben.

Etter flere uker med spekulasjoner bekreftet Newcastle sent søndag kveld endelig overgangen for 24-åringen. Midt under VM-finalens dramatikk, skrev Newcastles nye franskmann under kontrakten.

Remy Cabella har signert en seks år lang kontrakt med Newcastle. Foto: NUFC

Remy Cabella har signert en seks år lang kontrakt med Newcastle. Foto: NUFC

Cabella, som blant annet vant Ligue 1 i 2012, har skrevet under en avtale som binder ham til Newcastle i seks år.

– Dette var overgangen jeg virkelig ønsket, sier  Remy Cabella i det første intervjuet med klubbens offisielle nettsted.

– Jeg har bare hørt gode ting om Newcastle fra alle jeg har snakket med. Jeg ønsket å spille for en stor engelsk klubb, og det er derfor jeg kommer hit. Jeg gleder meg til å spille på denne fantastiske banen og vil gi mitt ytterste.

Alan Pardew er godt fornøyd med sin fjerde signering for sommeren, og er sikker på at spilleren vil falle i smak hos fansen.

– Han er en kreativ spiller, som sammen med Siem de Jong vil tilføre laget noe ekstra i de delene av spillet vi definitivt trenger forsterkinger, sier Pardew.

– Remy er en spiller som har vært på radaren vår lenge, og vi er strålende fornøyd med å ha sikret oss ham, fortsetter Pardew.

Med sine 14 mål og 5 målgivende var Remy Cabella den mestscorende midtbanespilleren i Ligue 1 forrige sesong. Han kan spille på kant eller i 10-er-rollen. Newcastle forsøkte å signere ham allerede i januar da Yohan Cabaye ble solgt til PSG, men lyktes ikke da. Han debuterte for det franske landslaget i treningskampen mot Norge før VM da han kom inn for nettopp Cabaye. Etter skadeforfall fra Clement Grenier kom han med i den franske VM-troppen, men han fikk ikke spilletid i Brasil.

 

You must be logged in to post a comment Login