Cabaye har signert for Newcastle!

Oppdatert: 10. June 2011

Idag har det blitt bekreftet at den franske spilleren, Yohan Cabaye, har signert for Newcastle. Den tidligere Lille-spilleren har signert en femårskontrakt.Cabaye er født i Tourcoing, Lille, som ligger nord-øst i Franskrike. Han startet å spille i Lille-akademiet og fikk sin seniordebut i 2004. Siden den tid har han hatt 250 kamper på banen i tillegg til 39 mål. Forrige sesong var han også en del av et Lille lag som vant både ligaen og den franske cupen.

Internasjonalt fikk 25-åringen sin debut mot Norge,  August 2010.

– Dette er en fantastisk overgang for meg. Jeg likte meg godt i Lille, men tiden er inne for å teste meg selv mot de beste og spille for Newcastle i Premier League. Sier Cabaye til Newcastles hjemmesider.
– Mine første inntrykk er at byen og klubben er fantastisk og stadion er storartet.
– Nå ser jeg frem til å møte resten av laget, jobbe med Pardew og hans crew, men mest av alt gleder jeg meg til å spille for Newcastle og fansen deres.

Manager Alan Pardew la heller ikke skjul på at han var godt fornøyd med signeringen:
– Vi er veldig fornøyde med å ha signert Yohan med en 5-årskontrakt.
-Han er en førsteklassesspiller, noe han har bevist i topdivisjonen i Frankrike og på landslaget.
– Han vil gjøre laget bedre og jeg ser virkelig frem til å jobbe med han.

You must be logged in to post a comment Login