Brutte løfter

Oppdatert: 31. July 2011

Kevin Nolan snakker ut om hva som egentlig skjedde under kontraktsforhandlingene i sommer.

Vår tidligere kaptein sluttet seg til West Ham og Sam Allardyce under kontroversielle omstendigheter etter endt sesong og påstår at overgangen skyldtes brutte lovnader fra klubbens ledelse.

Kevin Nolan føler seg forrådt av Newcastle-ledelsen.

Allerede i januar hadde direktør Derek Llambias lovet en kontraktsforlengelse som ville gi hærføreren fem nye år i Newcastle; en såkalt gentlemen’s agreement. Dette skulle vise seg å være tomme ord og brutte løfter, ifølge Nolan.

I et lengre intervju med Sunday Mirror har den Liverpool-fødte mannen blant annet omtalt klubbens tilbud om kontrakt som latterlig.

– Jeg var involvert i pågående forhandlinger fra januar, rett etter salget av Andy Carroll til Liverpool, om tegning av ny kontrakt på fire til fem år.

Nolan påstår han møtte Derek Llambias personlig og at de tok hverandre i hendene på denne avtalen og at han forventet at de skulle holde sin del.

– Hva vi snakket om og hva de senere tilbød meg var direkte latterlig. De gjorde helomvending på det som i utgangspunktet var avtalt. De viste ingen respekt. Jeg følte meg totalt forrådt.

Den ferske West Ham-spilleren forteller at han mistet all tillit til ledelsen og at han derfor var tvunget til å forlate Tyneside.

– Jeg ga klubben alt, men de ville ikke gi meg noe i retur, kun brutte løfter. Jeg kunne simpelthen ikke jobbe med slike personer. Det var ingen vei tilbake for meg.

kilde: Skysports

You must be logged in to post a comment Login