Bettingselskap: Her er Cabayes erstatter

Oppdatert: 30. January 2014

Nytt navn dukker opp som erstatter for Yohan Cabaye. Og selvfølgelig er han fransk.

Mens ryktene går rundt Remy Cabella og Clement Grenier, har et nytt navn dukket opp på lista over potensielle erstattere for Yohan Cabaye, som onsdag signerte en 3,5 år lang kontrakt med PSG. Gregory Sertic skal nå være en av de hotteste kandidatene til å ta over etter franskmannen.

Sertic spiller i dag i Ligue 1 i Bordeaux. 24-åringen startet sin karriere i AS Égly Football, men har nå vært i Bordeaux siden 2005, med unntak av et låneopphold i Lens i 2010-2011. Franskmannen opplever for øyeblikket sin beste sesong i Bordeaux-drakten, og vil trolig være tilgjengelig for en lavere pris enn både Cabella og Grenier. Midtbanespilleren er en sentral aktør i Bordeaux-maskineriet, hvor han har vist seg å være en offensiv trussel. Så langt står han bokført med tre mål og tre assists denne sesongen, men Sertic besitter også gode kvaliteter når det kommer til deffensiv jobbing.

Bordeaux-mannen er den beste spilleren for den franske klubben denne sesongen ifølge WhoScored.com, med sitt gjennomsnitt på spillerbørsen på 7,40, ligger spilleren tett opp mot ligaens beste.

You must be logged in to post a comment Login