Best av de unge i nord-øst

Oppdatert: 14. September 2010

Andy Carroll er kåret til årets unge spiller i Nord-øst England, kåret av journalistene i regionen. Han kunne i tillegg inkassere en tredjeplass i kampen om prisen for årets spiller.

Gateshead-fødte Carroll har ikke bare hatt en meget god start på sesongen, med fire scoringer på fire kamper. 2010 har vært en voldsom opptur, hvor han var sterkt delaktig da Newcastle tok hjem trofeet i fjorårets Coca Cola Championship. Med 19 fulltreffere, hvor de aller fleste kom etter nyttår, endte han opp som klubbens toppscorer forrige sesong. Prisen som årets unge spiller er ikke veldig overraskende, men det er en fin påmerkelse til en spiller som har utviklet seg godt og som har tatt store steg det siste året. Prisen for årets unge spiller 2010, kåret av journalistene i nord-øst England er nå plassert i stua til Andy Carroll. Gratulerer!

Nolan runner-up

Darren Bent tok hjem prisen for årets spiller etter en kanonsesong for Mackems i fjor. Andreplassen gikk til vår kaptein Kevin Nolan, mens Andy Carroll ble nummer tre i kåringen.

You must be logged in to post a comment Login