Ben Arfa vil betale tilbake fansen

Oppdatert: 13. September 2010

Nykommer Hatem Ben Arfa ønsker å betale tilbake Newcastle-fansen for den fantastiske velkomsten han fikk i debuten mot Blackpool lørdag.Ben Arfa sier han er svært overrasket over å få en slik mottakelse, og sier dette gjør han enda mer bestemt på å gjøre det bra for klubben.

Franskmannens første opptreden i svart og hvitt falt dessverre samtidig som Newcastles første hjemmetap på 16 måneder, men Ben Arfas debut var likevel fansens høydepunkt den dagen. Lokalavisen Evening Chronicles lesere på nett stemte frem Ben Arfa som Man of the Match, og hovedpersonen selv sier han ble dypt såret av å tape mot Blackpool i debuten sin. 23-åringen er nå etter all sannsynlighet veldig nær en startplass for Newcastle borte mot Everton kommende lørdag, og innrømmer at han føler et stort behov for å svare fansen umiddelbart på Goodison Park.

– Det gjør vondt å tape min første kamp. Det ødelegger mye for meg, å tape en slik kamp. Jeg ønsket å starte med en seier, men det toget har gått nå, og vi kan bare se fremover mot neste kamp. For meg er det veldig hardt å tape. Jeg ser på meg selv som en vinner, derfor hater jeg å tape. Jeg har en vinnermentalitet, og det svir noe forferdelig når jeg taper, sier Ben Arfa til Evening Chronicle.

– Jeg er svært, svært overrasket over den mottakelsen jeg fikk, men selvfølgelig veldig glad. Det var virkelig slik en utrolig stor overraskelse å få en så god mottakelse, men jeg er veldig glad for at det var sånn. Jeg ønsker å vise supporterne hva jeg kan gjøre, og gi dem noe tilbake.

You must be logged in to post a comment Login