Ben Arfa ute i to uker

Oppdatert: 23. November 2012

Alan Pardew beroliger fansen med at Ben Arfas skade ikke er alvorlig, og åpner samtidig dørene for en gammel kjenning. 

Manager Alan Pardew håper at Hatem Ben Arfa kun vil bli satt på sidelinjen i to uker etter hamstringskaden som førte til at han måtte forlate banen i torsdagens møte med Maritimo i Europa League. Midtbanespilleren hinket ut av 1-1-oppgjøret, men klubbens leger er sikre på at han ikke er alvorlig skadet.

Ben Arfa vil likevel miste søndagens Premier League-kamp mot Southampton og neste onsdags kamp borte mot Stoke. Men Pardew er lettet over at han ikke må være foruten den innflytelsesrike franskmannen for en lengre periode.

– Det er ikke så ille som vi fryktet, så jeg tror han vil være ute et par uker, og forhåpentligvis ikke mer enn det, sier manageren i et intervju.

Papiss Cisse ble også tatt av banen på St James’ Park, men skal være frisk igjen i lårskaden til kampen mot the Saints. Det samme gjelder Jonas Gutierrez og James Perch.

Mye omdiskuterte Nile Ranger har blitt ønsket velkommen tilbake i troppen etter at Pardew ble imponert over spissens holdningsendringer. Ranger scoret ett av målene, da Newcastles U21-lag spilte 2-2 mot Sunderland tidligere i uken.

– La oss bare si at han har senket knyttnevene, sier en humoristisk Pardew, som legger til at Ranger fremdeles skylder klubben mye.

– Jeg sa til ham i morges at jeg mener han skylder oss mye, og at det nå er det på tide å være ydmyk, komme inn i varmen og spille og konsentrere seg om fotball, sier Pardew.

 

You must be logged in to post a comment Login