Ben Arfa tilbake tirsdag

Oppdatert: 19. September 2011

Den unge franskmannen skal være klar til aksjon i Ligacupen tirsdag kveld

Newcastle har imponert poengmessig så langt i sesongstarten og ligger etter 5 kamper på en imponerende fjerde plass, og er et av fire lag som ikke har tapt så langt i 2011/12-sesongen.

Likevel har det spillemessig, for det meste offensivt, manglet den lille avgjørende detaljen som resulterer i scoring. Den ferske publikumshelten Yohan Cabaye har vist prov på gode ferdigheter, i tillegg til at han besitter en løpsmotor av en annen verden.

Toon Army sikler etter å få se Cabaye forene våpen med Ben Arfa, med en taklingshungrig Cheick Tiote bak disse, klar til å pådra seg nye kort.

Da er det en strålende nyhet at Ben Arfa skal ha imponert på trening den siste tiden og skal være klar til å spille sin første obligatoriske kamp for de svart-hvite, siden den hjernedøde Nigel de Jong satt inn en enda mer hjernedød takling, som resulterte i et dobbelt benbrudd, tidlig forrige sesong.

Vi er alle spente på å se hva Ben Arfa kan vise fram i de kommende kampene og håper på at gutten får en fabelaktig sesong. Vi satser hvertfall på det!

 

You must be logged in to post a comment Login