Barton får IKKE ny kontrakt

Oppdatert: 25. May 2011

Joey Bartons agent sier i dag til SkySports at Newcastle ikke har planer om å forlenge kontrakten hans. Barton har ett år igjen av kontrakten, og man har lenge trodd at både klubb og spiller ville forhandle om en ny kontrakt når sesongen var over. Det ser derimot ut til å være en saga blott nå.

Barton går inn i de siste 12 månedene av sin kontrakt, og man antok at klubben ville ønske å forlenge med sin store stjerne. Men etter samtaler med spillerens representanter har klubben besluttet å ikke tilby Barton noen ny kontrakt, hvilket betyr at Barton trolig kommer til å gå ut inneværende kontrakt og forlate klubben på Bosman neste sommer. Det er Bartons agent Willy McKay som bekrefter dette til SkySports i ettermiddag.

– Jeg har hatt et møte med managing director Derek Llambias og klubbsekretær Lee Charnley, og de har indikert at Joey ikke vil få noe nytt kontraktstilbud. Joey vil fortsette å være Newcastle-spiller neste sesong, og vil deretter forlate klubben på Free Transfer når kontrakten går ut, sier agenten.

– Joey ville elsket å forlenge sin kontrakt med Newcastle, men dessverre blir ikke det noe av. Joey har elsket tiden sin i Newcastle, og ingenting vil endre hans engasjement for klubben neste sesong. Vi vil så klart se an situasjonen i januar, og prøve å finne en ny klubb for Joey, ettersom han kan snakke med utenlandske klubber fra januar neste år.

Dette er uten tvil veldig dårlige nyheter for oss Newcastle-supportere. Og det kommer nok som en stor overraskelse på de fleste. Barton har vært en av Newcastles aller beste spillere denne sesongen, med flere oppsiktsvekkende gode kamper, og han har også blitt kåret til årets spiller av fansen. SkySports mener å vite at klubber som Hamburg, Olympiakos, Liverpool og Aston Villa er noen av klubbene som vil følge Bartons situasjon nøye.

You must be logged in to post a comment Login