Banket av City

Oppdatert: 01. April 2013

Newcastle holdt unna i 40 minutter, men så sa det stopp for Pardews 11 utvalgte. Hjemmelaget ga seg ikke før det sto 4-0 i målprotokollen.

Skjærene måtte klare seg uten både Santon, Coloccini og Debuchy i forsvarsleddet, noe som førte til at både Simpsson og Gutierrez fikk prøve seg på backplassene:
Elliot, Simpson, Yanga-Mbiwa, S.Taylor, Gutierrez, Anita, Cabaye (Bigirimana 74), Gouffran (Gosling 63), Sissoko, Obertan (Perch 46), Cisse.

Newcastle ble spilt bakpå tidlig i kampen, og var heldige som holdt unna helt fram til like før pause.

Carlos Tevez kastet seg fram på et innlegg fra Citys venstreside, og til tross for press fra en desperat Gutierrez klarte den tidligere West Ham-spilleren å få ballen i nota.

Like etterpå fikk Silva stå umarkert like utenfor femmeteren, og spanjolen var nådeløs med venstreslegga. 2-0 til pause – et svært fortjent resultat for City ettersom de hadde dominert hele 1. omgang.

Og det skulle ikke bli bedre for de 1900 tilreisende fra Tyneside. Ti minutter etter hvilen fikk Kompany en hæl på et Barry-skudd, og kula gikk via Simpson og inn i nettmaskene.

Og etter knappe 70 minutter fikk Yaya Toure spasere seg gjennom et svakt Newcastle-forsvar. Ivorianeren ladet slegga og satte Elliot ut av spill med en ny deflection, denne gangen via innbytter James Perch som også ble stående med (selv)målet.

City kunne ha vunnet med større margin, men maktet ikke å score flere enn fire.

Tabellen begynner igjen å se veldig farlig ut for Newcastle, som ligger på 15. plass med kun 3 poengs margin til Aston Villa på plass nummer 18.

Newcastle reiser nå til Portugal for å møte Benfica i Europaligaens kvartfinale. Etterpå venter tre hjemmekamper på SJP: Fulham 7. april, Benfica 11. april og lokalrival Sunderland (14. april) som nylig ansatte Paolo Di Canio som ny manager.

You must be logged in to post a comment Login