Ba: Jeg elsker livet i Newcastle

Oppdatert: 27. July 2012

Demba Ba prøver å berolige flere av fansen som frykter han skal forsvinne denne sommeren, ved å avsløre at han elsker livet i Nord-England.

Det har hersket tvil omkring hvorvidt 27åringen fra Senegal har trivdes i klubben etter at måltørke, omplassering på laget og mindre spilletid var fasiten da han vendte tilbake fra Afrikamesterskapet. Men spissen avslører nå at han ikke kunne hatt det bedre enn i Newcastle, og at når det gjelder framtiden er det ingenting å bekymre seg for hos Newcastlefansen. For til tross for å gjentatte ganger ha avfeid ryktene om en overgang, fortsetter spekulasjonene rundt en exit fra St James’ Park.

Med bare 4 dager igjen av klausulen som kan gi et salg til langt under markedsverdi, prøver Ba å berolige fansen som skjelver i buksene ved nok en gang å uttrykke sine følelser for klubben og byen. I et intervju med The Journal forteller angriperen at han ikke bryr seg om hva som blir sagt av rykter, og at det eneste man skal tro på når det gjelder hans framtid, er hva han selv sier.

– Avisene og jeg er ikke gode venner for tiden. I måned etter måned etter måned har de skrevet at jeg er på vei bort fra klubben, mens virkeligheten er at det ikke er noe på gang, sier spissen til avisen, og legger til at han ser fram til sesongstarten i Newcastle.

– Jeg kan knapt vente med å spille sesongens første kamp for Newcastle, avslutter senegaleseren som kan bli en av de viktigste brikkene i årets spillerstall.

You must be logged in to post a comment Login