Anerkjent spanjol skal være førstevalget

Oppdatert: 09. March 2016

Flere medier melder at Newcastle vurderer å erstatte McClaren med en tidligere Premier League-kjenning.

Sky Sports hevder at Newcastle skal ha kontaktet Rafael Benitez sine representanter. Spanjolen som har en vanvittig CV å vise til, skal ifølge blant annet Sky Sports og The Chronicle være interessert i å ta over det synkende Newcastle-skipet. Den snart 56 år gamle treneren har trent klubber som Liverpool, Valencia, Inter, Chelsea, Napoli og senest Real Madrid, så det er svært overraskende om det er hold i de hete ryktene. Han har imidlertid vært arbeidsledig siden han mistet Real Madrid-jobben i januar i år.

Spanjolen skal ifølge rapportene være interessert i en avtale ut sesongen, med mulighet for forlengelse om han klarer å redde skuten. For bare tre uker siden skal han selv ha uttalt at han ønsker seg tilbake til Premier League-sirkuset, i tillegg er han og familien for tiden bosatt i Wirral i Merseyside. Dette skulle isolert tilsi at Newcastle kan klare å friste Rafa. Men det haster om Newcastle virkelig ønsker seg den anerkjente 55-åringen. Rafael Benitez skal angivelig bare ønske å overta Newcastle så lenge han anser det som en realistisk mulighet å redde klubben fra nedrykk. Et sort hull på CV-en skal være det siste han ønsker seg.

Rykter skal ha det til at Newcastle har avlyst sin planlagte pressekonferanse på torsdag i anledning Leicester-kampen. Grunnen skal angivelig være at klubben vurderer å gi McClaren fyken før mandagens kamp mot serielederen. Det håpet synes imidlertid å være drastisk svekket, ettersom et antatt møte mellom Lee Charnley og Newcastle-treneren ble avlyst onsdag ettermiddag. Et annet synspunkt er at dersom klubbledelsen virkelig mente alvor, så ville angivelig McClarens dager i Newcastle allerede vært historie.

Skal Newcastle bestemme seg for å erstatte McClaren i sesonginnspurten, er klubbløse David Moyes også et hett navn som vi linkes til.

You must be logged in to post a comment Login