Alle utlånte spillere selges

Oppdatert: 11. May 2014

Pardew skal ikke ha blitt imponert over klubbens utlånte spillere. Nå selges samtlige, og flere skal være på vei ut.

Det er Chronicle som avslører Newcastles planer om i løpet av sommeren å kvitte seg med samtlige av spillerne som klubben har ute på lån.

Midtbanespiller Conor Newton kunngjorde lørdag på Twitter at han ikke flytter tilbake til hjembyen, og han er ikke den eneste. Sju andre spillere ser også ut til å havne i

Conor Newton annonserte lørdag at han ikke vil returnere til hjembyen og Newcastle United.

andre klubber.

Underprestert

– Trist å høre jeg ikke vil være tilbake i Newcastle neste sesong, men jeg ser frem til et nytt steg i karrieren og livet. Jeg vil gjerne takke klubben og ønsker dem og vennene mine jeg i Newcastle alt godt i tiden fremover, skriver Newton.

James Tavernier (Rotherham), Jonas Gutierrez (Norwich), Mehdi Abeid (Panathinaikos), Shane Ferguson (Birmingham), Romain Amalfitano (Dijon), Haris Vuckic (Rotherham) og Adam Campbell (St Mirren) skal ikke ha klart å imponere manageren nok til at han ønsker å hente noen av dem hjem igjen.

Ser man på resultatene de utlånte spillerne har oppnådd, er det kun Abeid i Hellas som kan skilte med en god sesong. Spilleren kunne nettopp heve pokalen etter å ha blitt cup-mester med Panathinaikos. Men for mange av spillerne har ikke en gang fast plass på laget vært et faktum.

Må selge

Til tross for at kontoen til Mike Ashley ikke har vært på slankekur, er det allerede klart at Pardew må selge før han får kjøpe. Og mens de åtte utlånte neppe kommer til å skaffe millioner på innkjøpskontoen, vil de frigjøre penger på lønnsbudsjettet.

Campbell, som fortsatt bare er 19 år, skal være den eneste som er aktuell å kalle tilbake ifølge britiske aviser. Men hvis en retur til Newcastle blir et faktum, skal det være med den hensikt å låne spilleren ut igjen.

Sholas siste?

På motsatt side står både Loic Remy og Luuk de Jong, som i dag spiller sin i utgangspunktet siste kamp for Newcastle. Det er knyttet store spørsmålstegn til hvorvidt det er aktuelt å signere franskmannen og nederlenderen på permanent basis, da Remy trolig vil kreve høy lønn og de Jong har prestert langt under forventet etter at han ankom

Shola Ameobi spiller trolig sin siste kamp for Newcastle søndag.

klubben. Shola Ameobi kan også få sin siste ligakamp for klubben.

– Shola er en som alle i gruppen har stor respekt for. Han har vært en fremragende spiller for fotballklubben. Han klager aldri, selv om han ikke alltid er førstevalget, men prøver å gjøre så godt han kan. Men dette er muligens hans siste kamp, og jeg håper våre fans vil gi han et flott farvel, sier Pardew i en kommentar.

 

You must be logged in to post a comment Login