Mitrovic til medisinsk undersøkelse?

Oppdatert: 18. July 2015

HLN.be melder at Aleksandar Mitrovic er på vei til Tyneside for å undergå en medisinsk undersøkelse i forbindelse med en overgang. Sky Sports melder også at serberen er på vei, etter at et sum på £13m ble avtalt.


 

I følge belgiske medier, trente ikke Mitrovic med Anderlecht i går. Han har heller ikke spilt de siste treningskampene. Ryktene har svirret frem og tilbake, og Newcastle-fansen har blitt utålmodige. Både Porto og Roma har vært interessert i spissen, men nå ser det altså ut som om at han endelig er på vei til nord-øst England.

Mitrovic hadde en god sesong i fjor for Anderlecht, og scoret 28 mål på 51 kamper. Han har også 13 landskamper for Serbia. Anderlecht klarte ikke å kvalifisere seg for Champions League, og må dermed selge for å dekke opp for de tapte inntektene. Også Chancel Mbemba, kongolesisk stopper, ryktes å være på radaren til Newcastle United, også han spiller i Anderlecht. Men artikkelen fra HLN.be nevner ikke stopperen, og Newcastles største fokus nå er nok å få i havn avtalen med Mitrovic.

 

 

I går kveld ble det også ryktet at Charlie Austin var nærmest en “done deal”. Robert Rowe, journalist hos BT Sports, skrev i går på Twitter:

 

Spennende tider i møte for Newcastle-fansen hvertfall, og vi oppdaterer når noe nytt skjer!

You must be logged in to post a comment Login