Yohan Cabaye kan bli solgt i januar

Oppdatert: 04. November 2014

Newcastle tidligere stjernespiller har ikke lykkes i PSG.

Etter overgangen i januar har Cabaye bare startet 15 kamper i Ligue 1 og ble sist kamp mot Lorient byttet ut etter 60 minutter på stillingen 1-1. Med andre ord virker det åpenbart at han har en helt annen rolle nå enn hva han hadde på Tyneside.

Om han fortsetter å få lite spilletid er ikke plassen i den franske langstroppen like sikker som det den var. Frankrike skal arrangere EM på hjemmebane i 2016 og her vil naturligvis Cabaye delta. Det kan være med på å øke sjansene for en overgang og ryktene sier at det er aktuelt for PSG å selge han i januarvinduet.

 Kan han komme tilbake?

Det er Liverpool og Arsenal som har blitt sterkest linket til 28-åringen. Begge klubber kan friste med Champions League og ønsket om å spille her var noe av grunnen til at Cabaye ville dra fra Newcastle.

I tillegg mener lokaljournalist Mark Douglas at PSG må godta å selge han for betydelig mindre enn de 20 millioner pund de kjøpte han for hvis en tilbakekomst skal skje. Det virker også sannsynlig at Newcastle ikke vil tilby like høy lønn som det han har hos den pengesterke franske klubben.

Samtidig vet Cabaye hva han kommer til hvis han vender tilbake. Han vil igjen få en meget sentral rolle og det vil øke hans sjanser for en startplass på landslaget. I tillegg virker det som han likte sin tid i NUFC godt og har et veldig bra forhold til fansen.

You must be logged in to post a comment Login