Xisco i storform

Oppdatert: 23. October 2012

Spanjolen scoret hattrick mot Stoke.

Newcastles glemt mann Xisco viste målscorende evner, da han under gårsdagens kamp mot Stoke, scoret tre mål for reservelaget. Spanjolen, som kostet klubben £5.7m fra Deportivo la Coruna, fant nettmaskene under det som var hans andre kamp på 18 måneder for Newcastle, da laget knuste Stoke 5-1.

Den tidligere La Liga mannen gikk fra “zero to hero” i går kveld, og håper nå å være et stort steg nærmere førstelaget, som så langt har hatt angrepsspillere med noe sviktende scoringsform. For mens mange har avskrevet spanjolen, håper han selv å endelig kunne gi fansen noe å juble for.

– Kanskje det blir et lykkelig kapittel for meg med Newcastle. I fotball kan slike ting skjer – alt jeg kan gjøre er å prøve mitt beste, så får vi se hva det bringer, sa spanjolen i et intervju til the Chronicle etter gårsdagens kamp.

Xisco, som fikk lite spilletid i klubben i starten, avslørte også i intervjuet at han ikke var fornøyd med klubbens styring de første årene. Nå som forholdene har stabilisert seg, håper han derimot å kunne få nyte tida i Newcastle igjen.

– Da jeg kom hit var jeg glad for å signere og ønsket å spille for førstelaget. Jeg har ikke alltid hatt den sjansen. Du trener hardt, gjør ditt beste og du ikke får sjansen. Det er vanskelig, og du blir frustrert. Det er derfor jeg prøvde å gå tilbake til Spania hver sesong. Da jeg kom hit i den første sesongen, var det vanskelig. Vi hadde tre eller fire managere på kort tid, og ting fungerte dårlig. Det var i det hele tatt en dårlig start i Premier League for meg, sa Xisco.

 

You must be logged in to post a comment Login