Vinn tur til SJP i vår medlemskonkurranse

Oppdatert: 28. July 2011

Vi gjentar Fantasy League-suksessen fra i fjor og inviterer alle medlemmer av TAN til å være med i kampen om en pakketur til SJP og andre flotte premier.

Nærmere 100 medlemmer av supporterklubben deltok i vå Fantasy-liga i fjor, som endte veldig høyt oppe på den totale lista med alle gruppene. Til slutt var det Preben Andersen som stakk av med seieren, og fikk dermed en ny Newcastle-drakt med “Shearer 9” på ryggen som premie. Delta i år også!

Spillet går ut på at man får 100 millioner fiktive pund som man kan handle 15 spillere for, og man får poeng etter hvor bra disse utvalgte gjør det hver runde. Det gjelder å være smart på “overgangsmarkedet” og komponere et lag av spillere som er underprisede og helst ikke har noen stor skadehistorikk. Man kan også foreta bytter underveis i ligaen mellom hver runde.

Premier til topp 5
Konkurransen er eksklusivt for betalende medlemmer av Toon Army Norway. Vi har valgt å redusere antall premierte plasser til fem, noe som vil føre til at de som kommer høyest får enda mer attraktive premier.

1. plass: Tur til St. James’ Park med kampbillett, to netter på hotell, stadionomvisning og fly t/r med Ryanair fra Rygge*
2. plass: Newcastle-drakt
3-5. plass: Eksklusiv Toon Army Norway-drakt med selvvalgt navn og nummer bakpå

I tillegg vil alle månedsvinnerene få en liten Newcastle-gave som premie fritt tilsendt i posten.

Vinnerne av konkurransen vil bli kontrollsjekket med medlemslista ved sesongslutt, for å forsikre om at kun kontigentbetalere får premier.

Du må gå inn på Fantasy League, registrere ditt lag, gå inn på “Leagues” og taste inn en kode for å bli med i gruppen vår som heter Toon Army Norway.

Koden og en invitasjon til ligaen vår ble sendt ut til alle kontigentbetalere 28. juli. Alle som melder seg inn etter denne datoen vil få tilsendt invitasjoner fortløpende. Vennligst kontakt oss dersom du har betalt og ikke fått tilsendt noen kode.

* Vi sponser opp til 500 kr for en t/r-billett fra Rygge. Dersom vinneren ønsker å reise fra et annet sted, vil vi betale 500 kr av reisen.

You must be logged in to post a comment Login