Vil rive i stykker transferplanen

Oppdatert: 11. March 2016

Rafael Benitez nærmer seg Newcastle, men setter ifølge pressen hardt mot hardt for å få full kontroll som manager.

Ryktene om hvem som erstatter Steve McClaren, og om engelskmannen faktisk vil forsvinne ut dørene på St. James’ Park, fortsetter fredag. Rafael Benitez er fremdeles den heteste kandidaten til å overta rollen som manager, men skal være klare på kravene for at han skal komme inn som redningsmann.

Ett av kravene spanjolen ikke vil fire på, er at klubben må rive i stykker og kvitte seg med dagens transferplan og måte å tenke spillerkjøp og -salg. På den måten vil Benitez bringe “gode, gamle tider” tilbake til St. James’ Park.

Den tidligere Real Madrid-manageren er fredag den eneste kandidaten i søkelyset for å erstatte Steve McClaren, men er tydelig på at han ønsker å gjøre jobben på sine egne premisser. Han vil ifølge britisk presse kun ta jobben hvis han får en rekke garantier fra administrerende direktør Lee Charnley, klubbens viktigste beslutningstaker.

I tillegg til full kontroll over spillerkjøp og -salg, skal Benitez også kreve å få på plass sitt eget støtteapparatet under det som av flere beskrives som “Newcastles neste revolusjon”. Med det kan mangeårig speider Carr forsvinne ut av klubben. Mannen som har bragt spillere som Perez, Cabaye og Cabella til klubben.

Det var forventet at spanjolen og klubben ville komme langt i forhandlingene torsdag, men det skal fremdeles være et godt stykke igjen før man eventuelt kommer til enighet.

You must be logged in to post a comment Login