Vil du representere Newcastle?

Oppdatert: 24. January 2011

Supporterunionen for Britisk Fotball arrangerer supportercupen lørdag 4. juni på Fornebu. TAN stilte for første gang i historien i fjor, og vil naturligvis delta i år også dersom det er interesse for det blant fansen.

Vi vet at det er veldig lenge til, og derfor har vi ingen bindende påmelding i dette øyeblikk. Men vi har fått en frist av SBF til å betale avgiften for å delta i februar, og derfor er vi nødt til å måle interessen allerede nå.

Har du lyst til å spille for Newcastles og supporterklubbens ære mot fans av andre britiske lag? Send oss en melding med fullt navn og gyldig email-adresse via dette skjemaet. Det er “første mann til mølla”-prinsippet som gjelder. De 12 som svarer først vil være garantert en plass på laget, mens de andre blir plassert på en standby-liste i tilfelle noen av de påmeldte ikke kan spille.

Husk at man må være medlem av Toon Army Norway for å kunne spille i cupen. Har du ikke registrert deg enda? Få medlemsblader og en flott medlemspakke for bare 200 kr her!

You must be logged in to post a comment Login