Vi trenger din støtte

Oppdatert: 24. September 2011

Supporterklubben kan bare vokse og bli bedre med din hjelp.  Vi trenger 400 for å kunne drive videre neste sesong og er foreløpig et godt stykke unna det målet.

Toon Army Norway drives på dugnad, og vi er avhengige av at supporterne melder seg inn og slutter opp om supporterklubben. Selv om verken jeg eller de andre som er med å drive siden tjener penger på TAN så har vi alle lyst til å fortsette. Det er derfor ikke av økonomiske årsaker at vi håper på bedre medlemstall, men hvis kun en brøkdel av den norske fanskaren melder seg inn så er det ingen vits i å jobbe seg ihjel når brorparten sitter på gjerdet. Dette synet deles også av våre iherdigjobbende team-medlemmer som også ofrer mye av sin fritid for andre medsupportere. Derfor har vi satt et krav på 400 medlemmer denne sesongen for å drive TAN videre etter neste sesong.

Supporterklubber av PL-lag som Everton (700), Stoke (350) og West Ham (750) har alle flere medlemmer enn oss. Til og med Championship-klubben Ipswich har over 500 medlemmer. Hvorfor kan ikke vi klare det samme med en langt større fanbase? newutd.no besøkes daglig av tusenvis av unike brukere og er dermed en av Supporterunionens mest besøkte medlemssider. På deadline-day var så mange som 996 personer var på det meste innlogget samtidig. Bare Facebook-gruppen vår har over 800 fans, eller over tre ganger så mange følgere som medlemmer i supporterklubben.

Husk at vi bare kan forbedre tilbudet i supporterklubben dersom folk melder seg inn og gir oss muligheten til å ekspandere. Vi har mange planer for siden og det ville vaert trist å gi opp allerede etter tre sesonger. Med 400 medlemmer ville vi hatt en god mulighet til å innføre et fyldig Newcastle-magasin i papirform til alle medlemmer ved sesongstart. Newcastle-podcast eller Newcastle-TV er også noe vi har tenkt på og som kan bli en realitet dersom flere slutter opp om TAN. I tillegg vil det gi oss langt mer entusiasme og pågangsmot dersom fansen virkelig er bak produktet vårt. Både det nye designet på newutd.no, spillerboerssystemet og ikke minst supportershoppen er utelukkende finansiert av inntekter fra reklame og medlemskontigenter.

Meld deg inn og spre ordet til venner og bekjente, og slutt opp om supporterklubben for å gjøre den til en av Norges beste! newutd.no har alltid vært “av supportere – for supportere”, og vi hører alltid på fansen, både når det gjelder ris og ros. Derfor er det minst like viktig at medlemmene selv gir tilbakemeldinger og bidrar med det de kan, som for eksempel artikler til medlemsbladene!

You must be logged in to post a comment Login