Vennskap på pause

Oppdatert: 15. October 2011

Leon Best unner sin gode venn, Gareth Bale, intet godt i morgendagens kamp mot waliseren og hans lagkamerater fra London.

Best viser ingen nåde.

Iren stiftet bekjentskap til Tottenhams ving i Southamptons ungdomsakademi da de to var en del av laget som blant annet nådde finalen i FA Youth Cup i 2005.

Vennskapet legges imidlertid til side når det blåses i gang og Best har ingen planer overhodet om å ta hensyn til noe som helst under morgendagens batalje.

– Jeg kjenner Gareth Bale godt, òg Aaron Lennon og Tom Huddlestone, jeg har spilt med ham siden jeg var 10 eller 11 år gammel.

Flere trusler i Tottenham-laget

Best forteller at det blir et gledelig gjensyn og at man godt kan le sammen før kampstart, men det blodige alvoret begynner så fort det tas avspark.

Spillere som må stoppes.

Newcastle-angriperen sier: – Han er en spiller vi vil respektere fullt ut, selv om man ikke fokuserer alt på én mann.

Den tidligere Coventry-spilleren mimrer fra forrige sesongs oppgjør da Bale forlot banen med skade og Modric tok ansvar i ungguttens fravær.

– Forrige sesong gikk han av med skade og Modric steg fram som en av kampens giganter. Vi må passe på begge. Men så har man fortsatt andre spillere som Defoe.

You must be logged in to post a comment Login