Utspilt av Malaga

Oppdatert: 03. August 2014

Newcastle fikk det tøft mot Malaga, og lå under 0-3 tidlig i kampen. Obertan pyntet på resultatet med en scoring i 2. omgang.

Alan Pardew tok for en gangs skyld kritikk for tapet, men la også vekt på at laget var urutinert og at det var Sissoko og Cabellas første treningskamper for sesongen.

Slik stilte Newcastle:
Elliot, Yanga-Mbiwa (Satka 84), S.Taylor, Coloccini (Williamson 74), Haidara (Dummett 67), Sissoko (Obertan 46), Colback (Anita 67), Abeid (Vuckic 74), Cabella (Aarons 46), Armstrong (Gouffran 46), Perez (Riviere 46).

Malaga skapte mange store sjanser i første omgang, og det var ikke ufortjent at Sergi Darder fant veien til nettmaskene etter 25 minutter. Et flott langskudd gikk i mål via stolpen bak en sjanseløs Elliot i Newcastle-buret.

2-0 kom drøye ti minutter senere. Samuel Castillejo var umarkert i feltet og banket inn ballen på hel volley.

Samme mann økte til 3-0 like etterpå med et fantastisk langskudd som gikk rett i vinkelen fra 20 meters hold.

Ydmykelsen kunne ha blitt komplett om ikke Elliot hadde vartet opp med flere kvalifiserte redninger. I stedet var det Newcastle som fikk et reduseringsmål etter hvilen. Colback fant Obertan på en corner. Franskmannen dro seg fri og sendte av et skudd som strengt tatt Kameni burde ha reddet.

3-1 ble også sluttresultatet.

Newcastle møter Schalke på samme stadion i dag.

 

You must be logged in to post a comment Login