Utlånet forlenges

Oppdatert: 08. December 2015

Newcastle-talentet Ivan Toney har forlenget sitt låneopphold i Barnsley til 9. januar 2016

Spissen har vært på utlån i League One-klubben siden 9. november, og skulle etter planen returnere til Nordøst-England i disse dager.

Så langt har det blitt seks kamper og ett mål for Toney i Barnsley-drakten. Målet kom for øvrig i forrige kamp, da Barnsley møtte Newcastles utlånte Haris Vuckic sitt Wigan i kvartfinalen i Johnstone’s Paint Trophy-cupen – også kjent som Football League Throphy-turneringen. Wigan holdt Barnsley til 2-2, men måtte gi tapt etter straffesparkkonkurranse. I tillegg til et spillemål, noterte også Toney seg for en målgivende pasning og en fulltreffer under straffesparkkonkurransen. Vuckic spilte ikke kampen for Wigan grunnet skadeproblemer.

«Reds»-trener Lee Johnson uttalte følgende etter at klubben klarte å forlenge Toneys utlån i klubben: «Ivan har spilt veldig godt siden han kom til oss på lån og vi er fornøyd med at Newcastle har gitt oss lov til å fortsette å utvikle ham. Hans opptreden i vår forrige kamp mot Wigan var strålende og han viste virkelig hva han er kapabel til med tanke på farten hans, oppspillsfasen og det å skape sjanser. Han også fikk en velfortjent scoring som vil gi ham en del selvtillit i forkant av våre kommende kamper. Jeg ser frem til å jobbe med ham over den neste måneden og han vil bli en stor ressurs for oss».

You must be logged in to post a comment Login