Usikker fremtid for Prior

Oppdatert: 12. January 2012

Den unge non league-spilleren Jason Prior er for tiden på prøvespill i Newcastle, og viste seg frem i tirsdagens reservelagskamp mot Wigan, der han blant annet scoret et mål. Men det er usikkert om han har en fremtid på Tyneside.

Prior sikret Newcastle-reservene seieren med sin 3-1 scoring mot Wigan, men reservelagstrener Willie Donachie er usikker på om guttens fremtid ligger på Tyneside.

– Jeg vet ikke om han kommer til å bli god nok for Newcastle.  Det var mange speidere der, og forhåpentligvis vil noen se at han må være bedre enn det nivået han spiller på. Han er en bra gutt, en fin person med gode holdninger, og han scorer mål. Det har vært en nyttig erfaring for han, og hvem vet? Det vil være opp til manageren å bestemme hvor langt vi tar det. Det var en fantastisk avslutning, og han har vist på trening at han kan score mål.

Prior har scoret 95 mål på to sesonger, og på spørsmål om det kan overføres til å være like bra på toppnivå, er svaret fra Donachie:  “Han kan lære det.”

– Jeg husker da Alan Shearer var en ung spiller i Southampton og vi spurte om han. De sa de var usikre på om han kom til å bli en målscorer, men han lærte noe.

 

You must be logged in to post a comment Login