To poeng tapt mot ulvene

Oppdatert: 26. February 2012

En kamp Newcastle hadde i sin hule hånd endte med et skuffende uavgjort-resultat mot Wolves.

 

Tilbake på laget var både Cabaye og Tiote, i tillegg kom også Ryan Taylor inn på høyrekanten. Dette betød at formspilleren Danny Guthrie var satt på benken.

OPPSKRIFTSMESSIG
Kevin Doyle får ganske tidlig en mulighet for bortelaget, men hans skudd etter to minutter går rett på Krul. Noen minutter etter får også Newcastle sin første mulighet, og den gir oss ledelsen. Cabaye vinner ballen fra Berra og slår ballen inn mot Ba, han hælsparker ballen mot mål, men Hennessy redder. Ballen ender ute hos Tiotè som får sitt skudd blokkert, men ballen faller fint til Cisse som guider ballen inn i målet. Hans andre mål i sin tredje kamp for senegaleseren.

Kampen bølger litt frem og tilbake etter målet, men det er hjemmelaget som virker litt friskere. Etter 17 minutter prøver Danny Simpson seg på et langskudd, men Hennessy får tippet ballen over tverrliggere. Like etter er det Jonas som prøver seg, og denne gangen har ikke Hennessy noe mulighet. Skuddet fra 20 meter fyker til høyre for Wolves-keeperen og Newcastle har fått en drømmestart.
Selv på grunn av dette tar ikke Newcastle over spillet, men lar Wolves få mye ballinnehav. Dette resulterer blant annet i en Doyle-sjanse etter halvtimen spilt da hans heading går like utenfor stolpen. Wolves tar mer og mer over, og får en del halvsjanser, men som regel er Krul der som en reddende engel. Allikevel får Newcastle den neste muligheten da Cisse kommer seg nedover venstre og finner Ryan Taylor i boksen, han får dessverre ikke stokket beina ordentlig og hans skudd blir blokkert. Til pause leder vi 2-0.

UENGASJERENDE
Ut av pausen kommer Wolves best i gang, og dette fører til at bortelaget får kampen inn i sin bane i form av et tidlig mål. Allerede etter fem minutter vinner Jarvis ballen i duell med Ryan Taylor og skyter fra kanten av 16-meteren, den får en retningsforandring av Simpson og legger seg i lengste hjørne bak en sjanseløs Krul.
Etter 66 minutter gjør hjemmelaget et dobbeltbytte med å introdusere Ben Arfa og Guthrie for henholdsvis Ryan Taylor og  Papiss Cisse. Dette byttet gjøres da Wolves har fått et frispark, dette frisparket får ikke Williamson klarert og Doyle for pirket inn utligningen. ALDRI BYTT PÅ DEFENSIV DØDBALL.

Det virker etter dette at Newcastle er minst fornøyd med resultatet, og de prøver å ta initiativet, men greier ikke å skape store sjanser. Sjansene kommer først like før slutt med Ben Arfa. Etter 86 minutter legger han ballen på venstre og prøver å curle ballen i lengste, men ballen går like utenfor. Fem minutter på overtid får samme mann en ny mulighet i samme posisjon, like utenfor 16-meteren, og prøver denne gang i nærmeste hjørne, men centimeterne er ikke på hjemmelagets side.
Kampen ender 2-2, skuffende i en kamp vi bør vinne. Neste kamp er den største for sesongen, mot Sunderland på hjemmebane.

KAMPFAKTA:
1-0 Cisse 6 min
2-0 Jonas 18 min
2-1 Jarvis 50 min
2-2 Doyle 66 min

LAGOPPSTILLING:
NEWCASTLE: Krul, Simpson, Williamson, Coloccini, Santon, Ryan Taylor (Guthrie), Cabaye, Tiote (Ameobi), Gutierrez, Ba, Cisse (Ben Arfa)

WOLVES: Hennessey, Zubar, Berra, Stearman, Ward, Foley (Milijas), Henry, Edwards, O’Hara (Kightly), Jarvis (Hunt), Doyle

Diskuter kampen i vår forum!

 

 

You must be logged in to post a comment Login