Tiote hyller Cabaye

Oppdatert: 23. September 2011

Cheick Tiote mener at Yohan Cabaye sine gode prestasjoner kan hjelpe han å finne tilbake til sin gode form fra i fjor.Tiote var en av Newcastles sine beste spillere forrige sesong, men har slitt litt i de første kampene denne sesongen. Mot Aston Villa forrige serierunde så han derimot mer ut som han gjorde i fjor, og midtbaneterrieren mener at Cabaye har mye av æren for det.

Forrige kamp synes jeg vi spilte veldig godt sammen. Det føles bra og det fungere bra, sa Tiote til Evening Chronicle.

Forrige sesong med Kevin Nolan var annerledes. Kevin gikk mer fremover og scoret mål, mens Cabaye er mer teknisk og spiller en annen type fotball. De er begge gode spillere, fortsatte ivorianeren.

Yohan liker og spille ballen mer, og det passer meg utmerket. Ønsker man å være et vinnerlag er midtbanen den viktigste lagdelen.

Newcastle ligger for øyeblikket på fjerdeplass i Premier League med 9 poeng på 5 kamper, og Tiote ser muligheter for tre nye poeng denne helgen mot Blackburn.

Vi er i en god posisjon og vi ønsker å fortsette i denne posisjonen. Vi er fokusert på hver eneste kamp og vinner vi på søndag vil vi fortsatt vært blandt de fire beste, noe som er fantastisk, sier midtbanespilleren.

Ting er bra om dagen og vi må fortsette å være fokuserte og kjempe for hverandre, avsluttet Tiote.

You must be logged in to post a comment Login