Tilbake i klubben

Oppdatert: 22. November 2019

Få kjenner klubben så godt som Steve Harper. Nå har 44-åringen vendt snuten hjem og sluttet seg til Steve Bruce sitt trenerapparatet.

Fra og med 2016 til mai i år var Harper keepertrener i akademiet. I mellomtiden har den trofaste karen vært keepertrener for det nordirske landslaget. Det er en rolle som han nå skal kombinere med sin nye jobb i Newcastle United. Den tidligere keeperen ser frem til å starte i sin nye jobb, og hadde blant annet følgende å si om sin nye rolle: «Jeg vil offisielt være en førstelagstrener, men med et særlig blikk på, og nærmest som en link til, U23-laget – som jeg var tilknyttet forrige sesong – og akademiet, hvor jeg har hatt forskjellige roller over de siste tre årene».

Harper er ingen ukjent skikkelse for sin navnebror Bruce og trenerteamet hans. Bruce hentet nemlig keeperen til Hull City, hvor han tilbragte to år som spiller. Der ble det med 31 kamper.

På klubbens offisielle hjemmeside, heter det at «[i] tillegg til å ha tung fotballerfaring, har Harper godkjent UEFA A-trener- og UEFA A-keepertrenerlisens, i tillegg til å ha en mastergrad i Sport Directorship».

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login